sâmbătă, 13 martie 2010

Observati in acordarea lichidelor pasari, papagalului dumneavoastra.

Obs: ceaiurile datorita oxidari acentuate a acestora trebuie schimbate de 2-3 ori pe zi cu unele proaspete un tot din ceaiul de prima data faceti unul nou, recipientul in care preparati apa nu trebuie sa fie din aluminiu deoarece acesta degaja oxid de al in apa alegeti unul de inox sau emailet, ceramic.
Procesul de preparare a ceaiurilor se va face prin infuzare (apei se da un clocot, se opreste sursa de incalzit, se introduc plantele in apa fierbinte, se acopera recipientul 5 min cu un capac iar cand ceaiul se raceste se poate servi pasari/papagalului dumneavoastra
OBS: Verificati intai sursa de provenienta a apei plate care trebuie sa fie din izoare de la munte care va asigura ca panza freatica nu este poluata cu diferite reziduri, verificate sanitar astfel veti fi inpacati ca ati achizitionat apa pura nu apa provenita din foraje de inalta adancime dupa cum scrie pe unele sticle de apa plata si tot o data data inbutelieri..
Acestea find spuse sa nu uitati pe unde aruncati tot felul de reziduri care in viitor vor afecta calitatea mediului si nu tot o data in momentul de fata il face tot mai neatragator.
Publicat de jeery la 03:58

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu